De Mare

  1. Evenementen
  2. Organisatoren
  3. De Mare
Evenementen from this organisator
Vandaag

De Mare Sport met Jacco Swier

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Na een prachtige Masterclass met een prachtige opkomst is het nu tijd voor het vervolg: De proefperiode van 6 weken. Door de mooie opkomst hebben we veel vertrouwen in deze proefperiode en het vervolg er van. Vandaar dat we nu eenmalig een strippenkaart van 6x sporten willen aanbieden voor €7,50 per les i.p.v. €15,-. Voor 6 lessen wordt dat dan €45,- i.p.v. €90,-. Deze korting is mede mogelijke gemaakt door de Mare en gemeente Dinkelland. De 6 strippen blijven na de proefperiode van 6 weken ook nog geldig, dus kun je een keertje niet dan is dat geen probleem. Mochten er [...]

Vrijdag 13 oktober TEENAGE NIGHT

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Filmhuis de Mare presenteert: De Tatta's & Disco Afterparty! Op vrijdag 13 oktober van 19.00 tot 22.00 uur. Voor wie? Groep 7 & 8 en het voortgezet onderwijs. Kosten: €7,50 incl. 3 muntjes en popcorn. Waar is dat feestje? Bij de Mare!  

Zaterdag 4 november De Grenslandkapel & de Oln’zelse Köpperbloazers

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Kulturhus de Mare presenteert op zaterdag 4 november De Grenslandkapel & de Oln'zelse Köpperbloazers. Nog niet eerder vertoont en een unieke samenwerking tussen twee geweldige groepen muzikanten! Dus weet jij "van geen toet'n noch blazen" wat te doen op 4 november? Kom gezellig bij de Mare een feestje bouwen en neem je vrienden, buren en/of familieleden mee! Bestel hieronder vanaf volgende week je tickets voor €15,- per stuk. Zaal is open vanaf 20.00 uur waarna het muzikale spektakel om 20.30 uur zal beginnen. Het wordt gegarandeerd een top avond, tot dan!