De Mare

  1. Evenementen
  2. Organisatoren
  3. De Mare
Evenementen from this organisator
Vandaag

Vrijdag 19 april Het Grote Ruilspel – Jeugdhonk Noord Deurningen

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Op vrijdag 19 april organiseert Jeughonk Noord Deurningen het Grote Ruilspel! Welke groep komt terug met het meeste waardevolle voorwerp? Hoe creatief is je team? Van ruilen komt huilen.. ?? Echt niet!! Tijd: 19.00 uur bij de Mare en bedoelt voor leerlingen van groep 7 & 8. Meld je aan bij via 06-10022952.  

10:30 Rondleiding (genodigden)

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

De Grand Opening op 15 juni gaan we van start met een rondleiding speciaal voor genodigden. Dit voordat het feestelijke spektakel voor de dorpsbewoners, vrijwilligers en andere geïnteresseerden begint. Deze speciaal genodigden zullen hiervoor persoonlijk een uitnodiging ontvangen. De rondleiding start om 11.00 uur, genodigden worden om 10.30 uur verwacht.  

12:00 Dorpslunch

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Wij hebben wat te vieren! En wat is er nou mooier om deze feestelijke dag te beginnen met een dorpslunch. Gezellig met alle inwoners van Noord Deurningen. Meld je aan voor deze gratis maar vooral lekkere lunch via onderstaande. Hier kun je je tevens aanmelden voor de feestavond. Zorg dat je erbij bent, hoe meer zielen hoe meer vreugde! :-) Hier kun je je eenvoudig aanmelden.

14:00 Activiteitenmiddag

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Kom gezellig naar de openingsmiddag van de Mare. Voor alle leeftijden is er iets te doen! Kleine kinderen graag onder begeleiding. Meld je hier eenvoudig aan.

20:00 Avondfeest

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Party!! De voetjes van de vloer!! Fragment is een unieke vermakelijke band en al vele jaren een van de beste live-acts die er zijn!  2 kleine Engelsen en een belachelijk lange Nederlander ;-) met 5000 concerten aan ervaring, dragen allemaal bij aan een show vol energie, humor, verbeelding en liedjes die iedereen kent. Het resultaat is zonder uitzondering één groot feest. Zorg dat je erbij bent! Hier kun je je eenvoudig aanmelden.

Tribute To The Cats Band

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

Tribute To The Cats Band We hebben ze weten te boeken op zaterdag 21 september 2024 met een optreden in De Mare! Bestel je kaarten hieronder (sta concert). In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid. Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de “ Tribute To The Cats Band “ ( De enige echt uit Volendam ) de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg. Inmiddels zijn ze 21 jaar, en meer [...]

The Fortunate Sons

Kulturhus de Mare Nieuwewemestraat 3, Denekamp

The Fortunate Sons - Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival! Ze komen naar de Mare, bestel je tickets nu hieronder. De muziek van Creedence Clearwater Revival is voor velen dé soundtrack van de sixties en seventies. Ook voor The Fortunate Sons, de ultieme CCR tributeband met fans in binnen- en buitenland. The Fortunate Sons brengen een weergaloze ode aan de tijdloze muziek van CCR! 'Bad Moon Rising', 'Proud Mary' en 'Who’ll stop the Rain'. Dit is zomaar een greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. Klassiekers die de tand des tijds [...]