Laden Evenementen

Tribute To The Cats Band

We hebben ze weten te boeken op zaterdag 21 september 2024 met een optreden in De Mare! Bestel je kaarten hieronder (sta concert).

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid.

Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de “ Tribute To The Cats Band “ ( De enige echt uit Volendam ) de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn ze 21 jaar, en meer dan 750 concerten verder.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, The Business, Left-side, Dutch, Dos Chicos, en Fiësta:  Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman,  ( broer van The Cats lid,  Cees Veerman ), Marcel Veerman, ( Oom zegger van The Cats lid ) Michel de Haan en Jan Veerman.

De ‘jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning, zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht, en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats, anno 2023 nog steeds los maakt.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Cats sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager, Jan Schilder, ( broer van The Cats lid,  Jaap Schilder ) die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘Marian, Lea’ en ‘Jukebox’ en nog velen andere hits, weer in vertrouwde handen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entree Tribute To The Cats
Sta-concert
25,00

Help ons door dit te delen!