We hebben er even op moeten wachten, maar de verbouwing kan nu echt beginnen! Afgelopen donderdag kwam burgemeester John Joosten speciaal hiervoor naar Noord Deurningen om samen met Arnold Kuiper, voorzitter van de Mare, de eerste schop in de grond te zetten.

5 jaar geleden is het bestuur begonnen om voor deze aanbouw de eerste subsidies te verkrijgen. Na veel overleggen, aanvragen e.d. heeft het nu eindelijk zijn vruchten afgeworpen. Reden voor een feestje dus! Speciaal voor deze middag zongen de kinderen van het koor de Muziekwereld liedjes op een platte wagen. De Muziekwereld zal onder andere straks gebruik gaan maken van het nieuwe podium in de Mare die dankzij deze verbouwing gerealiseerd kan worden. Door de verbouwing komt er een kelder beschikbaar van 45 vierkante meter, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Op de begane grond wordt er een ‘vast’ podium gerealiseerd. Bij de op- en afbouw van evenementen scheelt dat aardig in de tijd en werk voor de vrijwilligers.

De uitbreiding wordt mede mogelijke gemaakt door: Leader, VSB, Leefbaar Platteland, Gemeente Dinkelland, de Mare en Rabobank.