Vrijdag 17 november Workshop Pendelen

Geplaatst op 14-11-2017, 20:30
Vrijdag 17 november Workshop Pendelen
De werkgroep Natuurlijk Weten organiseert weer haar maandelijkse workshopochtend op vrijdag 17 november van 9.00 uur  tot 11.30 uur in Kulthurhus De Mare. Deze keer wordt er een workshop pendelen gegeven door Mathijs Kraan.
Pendelen kan worden ingezet om meer inzicht te krijgen in relaties, werk, liefde, gezondheid maar ook bewustzijn. Het kan ons op weg helpen om onvoorwaardelijk onszelf te zijn. 
 
Mathijs gaat ons leren hoe een pendel reageert op je onderbewustzijn. Een pendel geeft aan wat je hart diep van binnen (misschien al jaren) aan probeert te geven. Als de pendel goed wordt vastgehouden, reageert de pendel op zeer kleine zenuwreacties in je vingers, die worden doorgegeven door je onderbewuste, als antwoord op vragen.Mathijs Kraan is koordirigent, maar heeft ook ervaring in stemtraining, lichaamswerker, energetisch werker en coach. Zijn passie is om mensen bewust te maken van de weg terug naar je eigen zelf. Een weg van kracht door kwetsbaar te zijn, van vallen en durven opstaan.                                                                                                                      
 
Aanmelden kan via natuurlijk.weten@gmail.com
Geef bij het aanmelden even door of je een pendel hebt, en neem evt. deze pendel die ochtend ook mee. Mathijs brengt zelf ook pendels mee.
 
Kosten zijn € 10,-  p.p. incl. een consumptie. (overige consumpties kosten € 1,-)