Zaterdag 28 september Jubileumfeest De Mare 10 jaar!!

Geplaatst op 28-07-2019, 12:26
Zaterdag 28 september Jubileumfeest De Mare 10 jaar!!
Zaterdag 28 september Jubileumfeest De Mare 10 jaar!!
Zaterdag 28 september Jubileumfeest De Mare 10 jaar!!

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat na jaren van voorbereiding en oneindige inzet van een groep Noord Deurningers, Kulturhus de Mare haar deuren kon openen. En wat hebben we er tot nu al een plezier van gehad! Een plek waar mensen samen komen, en dat is het! 

5 jaar geleden mochten we al eens een feestje vieren naar aanleiding van het bestaan van de Mare. Nu gaan we weer flink uitpakken om de mijlpaal van het 10 jarig bestaan te vieren, uiteraard met alle Noord Deurningers. Er is aan iedereen gedacht en voor iedereen is er de hele dag iets te doen. Wij sluiten de avond af met een grandioos knalfeest! 

Het programma: 

De feestelijke dag wordt gestart met een dorpslunch van 12.00 uur tot 13.00 uur. Deze lunch is gratis en voor iedereen. Wel graag opgeven bij De Mare, elke woensdagavond van 20.30 uur 23.00 uur. Je krijgt dan een bandje voor deelname. Opgave kan tot 18 september daarna stopt de inschrijving.

Na de lunch is er tot 16.00 uur o.a. een rommelmarkt en zullen er plaatselijke ondernemers hun producten te koop aanbieden. Ook zal er een goochelaar aanwezig zijn die menigeen versteld laat staan met zijn trucs. Voor de actievelingen zal er achter het Pannaveld bumperbal gespeeld worden, het springkussen mag uiteraard ook niet ontbreken. Dan zal er een demonstratie gegeven worden in koersballen en jeu de boule's, uiteraard op de eigen jeu de boule's baan. In de Mare zelf zal "10 jaar de Mare in beeld" afgespeeld worden. Aan het einde van de middag kan iedereen even bijkomen en zich klaarmaken voor de feestelijk avond! Vanaf 20.00 uur is iedereen van harte welkom en zullen we eens laten zien hoe Noord Deurningers feest kunnen vieren, het dak gaat eraf! Voor deze avond zullen er eenmalig aparte munten komen tegen een gereduceerd tarief. 

Ie komt toch ook?!