Bibliotheek Noord-Deurningen Kulturhus De Mare

Geplaatst op 18-09-2018, 09:40
Bibliotheek Noord-Deurningen Kulturhus De Mare

Zoals misschien al wel bij u bekend hebben we sinds enkele maanden een eigen bieb in de Mare. Ondertussen is deze gevuld met verschillende genres boeken, tijdschriften en historische lectuur van o.a. het mooie Twente. Deze zijn gratis te lenen of om te ruilen voor een boek of tijdschrift wat u zelf nog in de kast of op de plank hebt staan.

De inbreng van deze tweedehands boeken is de afgelopen maanden een groot succes geweest vandaar de mooie goedgevulde bieb. Echter zijn we voorlopig genoodzaakt om op de inbreng een tijdelijke stop te zetten i.v.m. ruimtegebrek. Zo gauw er weer ruimte is voor nieuwe inbreng laten we U dit weten.

Binnen deze bieb is er ook de mogelijkheid om boeken vanuit de bieb in Denekamp te bestellen en hier te laten bezorgen, dus voor u zo een stuk dichter bij huis. Wanneer u denkt, dat lijkt me wel wat en hier graag meer info over zou willen krijgen hoe dit in zijn werk gaat, dan kan u contact opnemen met: Nathalie Arens 0612337219 Of Astrid Onland 0614166651.

Kom gerust een kijkje nemen en misschien zit er wel wat van uw gaarding bij. De bieb bevindt zich op de 1ste verdieping en is met trap of traplift te bereiken. De deur staat open!